bóti alapanyagok felhasználása, alkalmanként másként ,))

2007. augusztus 22., szerda

sült tojásos-sült virsli gazdagon

végy két tojást

három darab virslit beirdalva (irdalás: nem elvagdosni, csak felületi kereszt-hosszanti-srég szabadon választható, bár az összes esgyszerre egészen vicces eredményt ad ,) vágások)

olivaolajat forrósíts a serpenyóben

beleteszed virslit, figyelget, hogy ne kokszoljon oda

felütöd, (egy külön tányér felett, hogy nehogy romlott legyen) majd felvered a két tojást

megsózod, esetleg vegetázod

beleöntesz kb fél decinyi tejszínt (lehetőleg ne cukrozott kávétejszín, de a kis műanyag dobozkás tejszín is jó abból kb 4 doboznyi kell)

melléöntöd a katyvaszt a virslik mellé és mellette marad, hogy ne égjen le

nagytányérra kiszeded, melléteszel két szelet graham kenyeret, csalamádét, majonéz-kecsap kinek mi...

jó étvágyat ,))

hozzávalók:
virsli-három darab, vagy kettő pár
tojás-kettő
tejszín-fél deci

Nincsenek megjegyzések: