bóti alapanyagok felhasználása, alkalmanként másként ,))

2007. augusztus 23., csütörtök

sajtos-tejfölös tészta másként

végy pár szelet kolbászt, a fóliacsdomagolt is csodás

egy kis szalonnát kockázva

három evőkanálnyi olivaolajat a serpenyőbe alájuk

kislángon összepirítani

közben tegyél fel lábasban vizet a tésztának, bele egy kanál olajat, késhegynyi sót

forráskor három maréknyi orsó tésztát bele és hat-nyolc percig főzni

közben kész a kolbász-szalonna vegyespáros

fogd a tejfölt és öntsd rájuk, előtte érdemes kiskanállal folyósabbá tenni

aztán hozzákeverni az időközben megfőtt tésztát fakanállal

sajtot reá ,))

és jó étvágyat

hozzávalók:
orsó tészta-három-négy maréknyi
tejföl-egy pohárnyi
kolbász-hat-nyolc karika
szalonna-pár kockányi

Nincsenek megjegyzések: