végy pár szelet kolbászt, a fóliacsdomagolt is csodás
egy kis szalonnát kockázva
három evőkanálnyi olivaolajat a serpenyőbe alájuk
kislángon összepirítani
közben tegyél fel lábasban vizet a tésztának, bele egy kanál olajat, késhegynyi sót
forráskor három maréknyi orsó tésztát bele és hat-nyolc percig főzni
közben kész a kolbász-szalonna vegyespáros
fogd a tejfölt és öntsd rájuk, előtte érdemes kiskanállal folyósabbá tenni
aztán hozzákeverni az időközben megfőtt tésztát fakanállal
sajtot reá ,))
és jó étvágyat
hozzávalók:
orsó tészta-három-négy maréknyi
tejföl-egy pohárnyi
kolbász-hat-nyolc karika
szalonna-pár kockányi
bóti alapanyagok felhasználása, alkalmanként másként ,))
2007. augusztus 23., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése